Dorpshuis Nieuw Calvaria

Hooilandseweg 18 - Roodeschool

 

Welkom

Hartelijk welkom op de website van dorpshuis Nieuw Calvaria. Het dorpshuis is het sociale hart van het dorp Roodeschool. Er worden door stichting dorpshuis allerlei activiteiten georganiseerd zoals klaverjassen, toneelavonden en ander entertainment. In het dorpshuis zijn ook mogelijkheden om zalen te huren

Steunstee zit in het voorste gedeelte van het dorpshuis en is een ontmoetingsplaats voor iedereen. U kunt bij Steunstee terecht voor hulp en advies op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Een aanrader is een bezoek aan hun website voor actuele activiteiten. 

In het middengedeelte van het dorpshuis is peuterspeelzaal Lutje potje gevestigd. De mogelijk bij uitstek om uw kind in z'n eigen omgeving te laten spelen met andere kinderen zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Via deze website willen we u graag laten zien wat er allemaal gebeurd in het dorpshuis. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met het bestuur. Hopelijk tot ziens in het dorpshuis! Het bestuur.             

Activiteitenagenda

Feed
15-07-2019
-
27-07-2019
Werkzaamheden dak dorpshuis
Het asbestdak van het dorpshuis wordt vervangen door een nieuw geïsoleerd dak in deze periode. Voor meer informatie neem contact met ons op.   Meer